sunnuntai 1. toukokuuta 2011

vapun jälkeen

Eilen vietimme vappua hokien "vihataanvappuavihataanvappuavihataanvappua". Tai siis huastelimme kyllä myös myös muusta. Muisteloimme mistä kenenkin vappuviha on saanut alkunsa ja lähes kaikilla oli kuitenkin lapsena hyvät fiilikset vapusta, mutta itse ainakin kadotin ne jonnekkin teiniangstin ja opiskeluördäyksen pusikkoihin. Nykyisin parhaat vaput on ei-vappuja, kuten eilen. Tai silloin pari vuotta sitten, kun siivosin maanisesti keittiön kaappeja laittaen uusia hyllypapereita ja sen jälkeen muutaman päivän kuluttua mentiin SMG:n keikalle, Hookotti huusi "Soittakaa sitä banjoa" ja oli ihan kevät.
Eilisen antivappu toi kuitenkin tullessaan päänsärkyisen ja pahan makuisen vappupäivän, jota lievittämään tein helekutin hyviä foccacia-hampurilaisia ja pottuloita (tai ne kyllä teki rainbow).


Pihvit tein naudanjauhelihasta, creme fraichesta ja kuivatusta sipulista. Foccacia-taikinaan laitoin tuoretta basilikaa ruukullisen. Hampulaisen väliin lisäksi paistettua sipulia, mozzarellaa, tomaattia, valkosipuliaiolia, rucolaa ja viinisuolaheinää. Jos ähkyltäni kykenisin, söisin vielä toisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti