Todelliset syyt olivat kuitenkin
a) teki mieli älyttömästi kalavoileipäkakkua. On tehnyt Eerin 2v. synttäreistä lähtien, jonne JJ oli tekaissut loistokkaan kalakakun
b) halusin testata tilaamiani muotteja ja pastavärejä
c) edellisestä prinsessakakusta on AIVAN liian kauan
Tilasin Confetista neljää erilaista pastaväriä ja neljä erilaista muottia. Kaksi muoteista oli liljan mallisia, yksi päiväkakkara ja yksi pienenpieni muratinlehti. Koristeiden teko oli melko vaikeaa. Värjäilin sokerimassaa ja sitten testailin mitä milläkin tulee. Sitä en tajunnu, että koristeiden pitäisi antaa kuivua pidempään. Hyvin herkkiä hajoamaan hyö oli myös. Liljoja ja lehtiä laitoin prinsessa-tyyppisen kakun päälle.
Kakun päällä näkyy tomusokerikökkäreitä. Kokeilin ensimmäistä kertaa marsipaanin kaulintaa tomusokerilla, mutta taidan jatkossa pitäytyä tutussa ja turvallisessa kahden muovin välissä kaulitsemisessa.
Pohjana on 5 munan peruskakkupohja, täytteessä on 1prk mascarponea, yksi purkki vispikermaa, ½ sitruunan raastettu kuori, 3 dl pakastevadelmia ja n. 2 rkl kreemijauhetta.
Kalakakku on tehty melko tarkalleen Kinuskikissan hyväksihavaitulla ohjeella.
Parasta tässä kakkuhulluttelussa oli se, että kakkua sai aamu- ilta JA välipalaksi.
Kiitit kehuista, hyvältä nää sunkin tuotokset vaikuttaa. Tälleen etänäkin.
VastaaPoistaJJ